Consultanta tehnica
instalatii curenti tari si
instalatii curenti slabi
Audit tehnic, mentenanta

despre

SERVICII ELECTRICAL INTEGRATION SYSTEMS

Project management - consultanta tehnica

Project management-consultanta tehnica instalatii curenti tari si instalatii curenti slabi.

Solutiile oferite de noi sunt bazate pe echipamente si tehnologii de ultima generatie, conforme cu normele in vigoare.
Mai mult, oferim clientilor nostri servicii de consultanta tehnica, audit tehnic si mentenanta pentru instalatiile electrice de curenti slabi si tari.

Audit tehnic

Activitatile suport pentru Auditul tehnic vor consta in activitati de verificare tehnica:

Verificarea, certificarea si auditarea parametrilor tehnici ai echipamentelor si dotarilor ce urmeaza a fi achizitionate.
Aceasta activitate se va finaliza cu un raport de audit si evaluare tehnica intermediar care va confirma/infirma sau va stabili recomandari cu privire la caracteristicile tehnice ale echipamentelor si bunurilor de specialitate.

Verificarea, certificarea si auditarea concordantelor dintre caracteristicile tehnice ale echipamentelor si conditiile in care vor fi exploatate echipamentele.
Aceasta activitate se va finaliza cu un raport de audit si evaluare tehnica intermediar care va confirma/infirma sau va stabili recomandari cu privire la spatiile unde vor fi utilizate echipamente si bunuri de specialitate.

Verificarea, certificarea si auditarea concordantelor dintre caracteristicile tehnice ale echipamentelor si dotarilor de specialitate solicitate si oferte.
Aceasta activitate se va finaliza (in afara de opinia/raportul ca expert cooptat) cu un raport de audit si evaluare tehnica intermediar care va confirma/infirma ca bunurile contractate (cu ofertantul castigator) corespunde cerintelor si parametrilor tehnici si functionali din caietul de sarcini.

Verificarea, certificarea si auditarea concordantelor intre echipamentele tehnice contractate si cele ce urmeaza a fi receptionate.
Aceasta activitate se va finaliza cu un raport de audit si evaluare tehnica intermediar care va confirma/infirma ca bunurile primite corespund cerintelor si parametrilor tehnici si functionali din caietul de sarcini si oferta castigatorului.

Verificarea, certificarea si auditarea indeplinirii obiectivelor tehnice ale proiectului.
Aceasta activitate se va finaliza cu un raport de audit si evaluare tehnica final care va confirma/infirma ca intreg proiectul (la nivelul partenerului) si-a atins obiectivele stabilite si activitatile au fost realizate.

Mentenanta

Oferim servicii de mentenanta corectiva si predictiva, pe baza de contract, pentru toate tipurile de instaltii electrice de curenti tari si de curenti slabi.