Instalatii electrice curenti tari si slabi

despre

Instalatii electrice curenti tari

Iluminat inteligent – DALI  este utilizat in automatizarea cladirilor pentru a controla corpurile de iluminat.
Ne ocupam cu proiectarea, realizarea si punerea in functiune a instalatiilor electrice de curenti tari. In oferta noastra se gasesc: iluminat inteligent-DALI, UPS-uri, stabilizatoare de tensiune, generatoare de curent, sisteme fotovoltaice, statii de incarcare.

UPS
Suntem producatori si distribuitori a unei game de UPS-uri de pana la 330 kVA concepute sa asigure alimentarea de rezerva a sistemelor, protejand aparatele cheie impotriva intreruperilor alimentatiei cu energie electrica.
Stabilizator de tensiune
Suntem producatori si distribuitori de stabilizatoare de tensiune.
Generatoare de curent

Suntem producatori si distribuitori a unei game variate de generatoare de curent cu puteri intre 2 si 2700 kVA, adecvate pentru orice tip de aplicatie.
Sisteme fotovoltaice
Protejarea mediului este esentiala in zilele noastre si de aceea oferim servicii si componente pentru implementarea sistemelelor fotovoltaice.
Statii de incarcare
Punem la dispozitie solutii pentru incarcarea vehiculelor electrice prin instalarea de statii de incarcare dupa cerintele clientului.

despre

Instalatii electrice curenti slabi

EIS va pune la dispozitie servicii de proiectare, realizare si punere in functiune de instalatii electrice de curenti slabi. Oferta EIS include: avertizare efractie, supraveghere video, control acces, voce-date.

Avertizare efractie
Sistemul de avertizare efractie utilizeaza detectori de prezenta pentru a identifica patrunderea nedorita. Avertizarea se face prin intermediul sirenelor sau prin contact direct catre dispecerate, internet, telefon.
Suntem distribuitori specializati in comercializare si montarea de sisteme profesionale de avertizare efractie conform I18/2.

Supraveghere Video
Sistemul de supraveghere video este menit sa monitorizeze in timp real un spatiu ales in functie de necesitatile si cerintele clientului. Sistemul ales este alcatuit din camera video, sisteme de inregistrare si software dedicate.
Supravegherea video reprezinta o solutie ideala pentru locatii ce necesita o securitate ridicata.

Control Acces
Sistemul de control acces permite gestionarea persoanelor prezente intr-o institutie, prin monitorizarea punctelor de acces, utilizatorilor si cardurilor. Controlul accesului poate limita accesul, in functie de statutul de acces al persoanelor, pentru a asigura o securitate maxima.
Control-accesul se face prin identificarea codului pin, a cartelei de proximitate, datelor biometrice etc.
Realizam sisteme automate de parcare ideale pentru orice tip de parcare – Amano.

Voce-Date
Solutiile Voce-Date sunt instalatii realizate din infrastructuri de cabluri (UTP, fibra optica etc), echipamente centrale (servere, switch-uri, routere, mediaconvertoare etc) si echipamente pentru posturile de lucru (prize voce-date, PC-uri, smartphone-uri, tablete, camera video etc).
Solutie pasiv-optical LAN.

Sonorizare si adresare publica
Sistemul de sonorizare si adresare publica este un sistem de amplificare si distribuitie a sunetului ce are scopul de a realiza o sonorizare ambientala si de a anunta aparitia unei urgente.